Renault 2 Go

Project

Tijdens een bezoek van Sjacoline Appelman op de open dag van de ‘Veldtwerk-plaats’, stelde zij ons de vraag of wij een interieur konden ontwerpen voor haar Renault 4. Het uitgangspunt van de opdracht was het ontwerpen van een food-truck/ rollende keuken.

Na een creatief proces, van beide partijen, is er een ontwerp uitgekomen wat voldeed aan de wensen van Sjacoline om tijdens evenementen en festivals de Renault in te kunnen zetten als een opzienbarend en onderscheidend object in de, nog steeds groeiende, wereld van de Food-trucks en de rollende keukens. Om er zeker van te zijn dat de Renault zou opvallen tijdens deze evenementen heeft Veldtwerk er in het ontwerp voor gekozen om de rechter-achter-portier te demonteren en als lade-front te laten dienen, geïnspireerd door de kermis-en circus wagens die aan alle kanten uit kunnen schuiven om meer werk/woon ruimte te creëren. Dit werd vol enthousiasme ontvangen en samen met de welbekende Veldtwerk uitstraling heeft het tot een praktisch en doeltreffend eindresultaat geleid.

Wil je de Renault met eigen ogen aanschouwen en de lekkere hapjes en dranken van Magneet Foodtruck proeven, of wil je eens een originele catering op jouw feestje kijk dan voor de actuele data en locaties en boekingen op hun website.

http://www.magneetfoodtruck.com

Heb je zelf plannen om een food-truck/ rollende keuken te beginnen, of ben je opzoek naar een origineel en praktisch interieur voor jouw camper-bus, neem dan contact op met Veldtwerk via david@veldtwerk.info.