Diensten

Veldtwerk ontwerpt en biedt verschillende diensten aan op het gebied van design. Van tekening tot eindproduct. Of het nu 3D geprint moet worden of traditioneel met de hand vervaardigd. Wij werken graag samen om zo tot nieuwe inzichten te komen en om duurzame relaties op de bouwen.

CAD

Veldtwerk is gespecialiseerd in CAD (computer aided design). Jaren van ervaring met 2d en zowel 3d software maakt Veldtwerk de ideale partner om plannen of ideeën uit te werken tot digitale bestanden of designs.

Deze bestanden kunnen worden gebruikt voor artist impressions (digitale foto’s) of om machines aan te sturen (CAM: computer aided manufacturing).

CNC

Veldtwerk is in het bezit van een CNC machine oftewel een computer gestuurde freesmachine.

Wij kunnen voor klanten frezen in verschillende materialen zoals massief hout, plaatmaterialen (underlayment, MDF, berkenplaat) kunststof, schuimen zoals roofmate en polystyreen.

De tafel heeft een bereik van 3100x1530x200mm en kan zowel plat als in relief frezen.

3D

Veldtwerk heeft veel ervaring met 3D printen en helpt bij het maken of fixen van 3D files en adviseert graag over het natraject en de workflow. Het ontwerpprogramma Rhino staat daarbij centraal.

RHINO

Veldtwerk heeft veel Rhino tekenen ervaring en helpt graag bij het opzetten van Rhino files en adviseert graag in het natraject en workflow.